Monday, May 9, 2011

ketetapan

semoga Allah bagi kekuatan hati dan ketenangan jiwa untuk aku lalui hari2 mendatang.. untuk aku tempuhi sume dugaan yg tersedia... Amin Ya Rabb~

p/s : Tuhan tak uji kalu kita xmmpu.. InsyaAllah...

hadapi dengan senyuman.. semua yg terjadi biar terjadi.. hadapi dengan tenang jiwa.. semuanya kan baek2 saja..
inilah ketetapan Tuhan.. sudah ditetapkan.. tetaplah sudah.. tak ada yg bisa merubah.. dan takkan bisa berubah..
relakan lah saja ini.. bahwa semua yg terbaik.. terbaik utk kita semua.. menyerahlah.. untuk menang...


later~

nasib... oh.. nasib...

banyak betul dugaan hidup lately. tp.. ak layak ke nk trime sume ni? ak ni gf sape ni? bf ak ingt lagi x yg aku ni gf die? asal sentiase nak pk buruk pasal aku? n nape xley nak admit if something is his own fault? aku mcm dah ilang die yg dulu.. yes.. mmg salah aku. die jadi camtu sbb ak. ak mmg jahat n xlyn die elok2 dulu. tp tu kan dulu. sekarang? wtpe aku berubah cube jadi sebaik die yg dulu tp dlm mase yg same die berubah jadi aku yg dulu? oh karma ke? np alasan RINDU kan aku yg buat die sakit hati.. marah2.. n tengking2 aku? eh takkan sbb RINDU ?

die salu ckp ak xpenah berubah. die salu ckp ak SLL NAK MENANG. tp ak rase x.. sbb dlm certain hal, ak mmg tau aku salah.. contohnye.. hal tak menyempat2 nk jumpe. yes.. mmg aku yg salah. sbb xpaham die sebok n letih segale. ak admit. n sbb tu la ak diamkan diri.. step back. sbb ak tau if ak msg die, ak akan ckp bkn2. n aku akan melalut tak tentu pasal. dr aku worst kan keadaan, baek ak control diri sendiri. sbb aku tau, if aku cube luahkan ape rase hati aku ni kat die.. kitorg akan end up begadoh. n xpenah sekalipun if ak luahkan pasaan ak kitorg xbegadoh. sbb tu aku pilih utk diam kejap n bia masing2 cool down. tp.. tindakan ak di salah ertikan..

mgkin mmg btol ak ni salu je nak menang, salu je nk SACARSTIC. tp.. mcm td.. ak ckp elok.. hati ak mmg sikit pon xde rs nak perli die.. tp nape die rase mcm tu?

kesimpulannye.. i'm really hurt.. mnyesal jgk ak tepon die tgh hari td semate2 nak ckp aku RINDU sgt kat die.. (tp aku xsmpt nak ckp coz die tgh keje n kene hang up). kalu ak xgatal2 tepon die.. die xkan tepon aku tadi.. n if die xtpon aku td.. our relationship wouldn't be gettin' worst. sekarang.. bkn je hati aku yg sedih.. yg hurt (sbb dr mula smpai letak tpon die sentiase meninggi suara.. tp.. die pon dah jadi mnyampah ngn aku..(sbb katenyer ak sacarstic even ak xtggi suare n ckp lembut)

xpelah.. i'll take da blame if by doing that, we both ley buat keje masing2.. n focus kat life masing2..

semoga Dia bagi aku petunjuk n ketenangan hati yg sewajarnya... Amin~


later~

Sunday, May 8, 2011

layannnn~

video

lagu ni mcm bes.. hhehe.. first time i heard it during AF concert.. awesome trio from ning baizura, jacklyn victor & shiela hamzah... wut a great voice of them..

lirik lagu ni pon bes.. touch deep inside me... :)

enjoy!


later~

haishhhh~

eii tipu... :( xbesar pon font ni... adeh... hampe!

testing - 3

last trial.. pleaseeeeeeeee...

testing - 2

again... testing... 1...2...3...

testing

testing.. testing... 1..2...3....